• Mon - Sat 8.00 - 18.00
  • Novi Sad
  • 065 2745 209

Sta znaci "Nalepnica na oglasu npr. “Top Stanje"?

Mi cemo uskoro uplodovoati slike i video na youtube gde ce sve biti objasnjeno!

A dotle mozete pogledati oglas za Audi TT gde se vec u pretrazi na slici u gornjem desnom uglu nalazi nalepnica crvene boje “TOP PONUDA” Text na nalepnici moze biti bilo kojeg sadrzaja po vasoj zelji i izboru. Jedino obratite paznju da text bude kratak zbog estetskog izgleda.

40Ukupno pregleda,2Pregleda danas

Kako da izmenim ili izbrisem oglas?

Kada se ulogujete na Vas nalog bilo da je u pitanju Kompjuter ili Telefon kliknite na ikonicu sa coveculjkom, zatim kliknite na “Moji oglasi” na kompjuteru idite misom na sliku i pojavice vam se opcije “oznaci kao prodato”, “Istakni vozilo”, “Izmeni” i “onemoguci” princip izmene na mobilnom telefonu je isti jedina razlika je sto morate kliknuti na sliku oglasa.

40Ukupno pregleda,2Pregleda danas

Kako da izmenim podatke u "podesavanje profila"

Nije bitno dali uploadujete novu sliku, logo ili menjate bilo sta drugo MORATE na kraju uneti Vasu trenutnu lozinku na dnu “Unesite svoju trenutnu lozinku da biste potvrdili promene” kada ste u praznom polju uneli lozinku onda kliknite na “SACUVAJ IZMENE”

40Ukupno pregleda,2Pregleda danas

Kako da nadjem moje mesto nagoogle mapi? (longituda, latituda)

Otvorite mapu u pretrazivacu sa vasim mestom – gradom, nadjite vasu ulicu i kucu gde se nalazi na mapi, uvecajte mapu i kliknite misem na to mesto gde se nalazi vas auto plac. U donjem delu mape na sredini  treba da vam se pojavi:

Berislava Berića
Novi Sad

Ovi brojevi su vam latituda i longituda i njih unesite u prazna polja, ili koristite opciju:

Lokacija

U prazno polje unesite vasu adresu…

40Ukupno pregleda,2Pregleda danas

Kako da se prijavim i uzmem nalog dilera?

Prvo je potrebno da se prijavite ili registrujete, kada ste uradili jedno od ta dva levo pored crvenog dugmeta se nalazi okrugla ikonica sa coveculjkom (ukoliko niste postavili neku sliku). Kliknite na tu okruglu ikonicu i pored vaseg imena desno imate ikonicu za podesavanja, kliknite na nju. Otvorice vam se nova stranica gde cete na levoj strani videti crveno dugme “POSTANITE DILER” kliknite na njega i mi cemo vam posle provere odobriti nalog dilera.

40Ukupno pregleda,2Pregleda danas

Kako da vidim koliko puta mi je pregledan oglas?

Vrlo jednostavno, klikni na moji oglasi i zatim na slici oglasa cas videti ikonicu sa okom. Taj broj vam pokazuje koliko pregleda ima vas oglas. Pogledajte sliku sa objasnjenjem:

40Ukupno pregleda,2Pregleda danas

40Ukupno pregleda,2Pregleda danas

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.