For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Kako da postavim oglas? Gde da kliknem?

Kako Da Postavim Oglas? Gde Da Kliknem?

Da biste mogli da postavite oglas neophodno je da napravite nalog na našem sajtu, to mozete uraditi ako kliknete na “REGISTRUJ SE” u gornjem delu pregledaca ili pod opcijom “STRANICE” pa opcija “REGISTRUJ SE”.

kliknite na zuto polje u gornjem desnom uglu pregledaca – POSTAVI OGLAS i popunite sva potrebna polja. Polje sa “Naslov” oglasa, “Cena € samo (upisite 0 (NULU) ako ne želite da stavite cenu)”“Zemlja”, “Tvoje ime” (ovde mozete upisati sta zelite: ime firme, nadimak…), “Broj mobilnog telefona” su obavezni. Kada popunite sva potrebna polja i ona koja vi mislite da treba, kliknite na zuto dugme u donjem desnom uglu “OBJAVI MOJ OGLAS”

Sta je sa poljima kao sto su: “Kilometraža, Stanje, Tip oglasa, Garancija, Godina proizvodnje, Karoserija, Menjač, Kubikaza ccm, Vrsta goriva, Poreklo, Boja, Registrovan, Karakteristike” ako hocu da objavim uslugu? Sva nepotrebna polja za Vas izostavljate-ne popunjavate. Popunjavate samo polja koja su od značaja za Vaš oglas.

Klikni na video i pogledaj video uputstvo kako da se registrujes i postavis oglas: VIDEO

Klikni na video i pogledaj video uputstvo kako da istaknes oglas: VIDEO

Top

Postavite vase oglase sasvim besplatno bez roka trajanja i skrivenih troskova. Sajt Auto Diler vam omogucava besplatno  oglasavanje vasih vozila, delova ili usluga.  Auto Diler za sada zastupa Srbiju, Hrvatsku i Bosnu i hercegovinu, Republiku Srpsku, Sloveniju i Crnu Goru.

Ukoliko neka opcija ili model za vas auto ili bilo koju drugu kategoriju fali mi cemo je naknadno ubaciti u vas oglas. Ili nam to mozete javiti i putem kontakt formulara...

Klikni na video i pogledaj video uputstvo kako da se registrujes i postavis oglas: VIDEO